bel of stuur een berichtje naar 0610182123

Gastenboek

183 berichten, 19 pagina's 
«  » 
07-06-2014
Geplaatst door: Ilona Allon

Tanning voor zwangerschapsshoot

Door toeval bij Kristel terecht gekomen. Ze was mijn redster in nood op mijn trouwdag. Vanwege een foutje door een andere tanningstudio had ik op de ochtend van mijn trouwdag ineens een witte vlek op mijn schouderblad!! Gelukkig kende mijn kapster haar en belde op. Ze kwam heel snel aan om te helpen (zonder dat ik klant was) en heeft de plek met extra tanning bewerkt. Op de dag zelf daarna vrijwel niks meer van te zien. Dus een super dag gehad!! Nu bijna een jaar later bij haar voor een tanning omdat ik een zwangerschapsshoot ga doen en graag weer een kleurtje wilde hebben. Vanwege haar hulp en goede service dus naar haar gegaan. Zeker een aanrader voor bijzondere gelegenheden en super als je een mooie kleur wil maar wel natuurlijk eruit wil zien. Als blond harige die snel verbrand een uitkomst!

22-05-2014
Geplaatst door: Kimberly

Tanning

Net langs geweest bij tanning studio 33 je word er echt goed ontvangen en was me eerste x dus alles werd duidelijk en goed uitgelegd nu paar uurtjes verder en je ziet echt duidelijke resultaat super blij ermee. Kom zeker nog eens langs.

Bedankt Kirsten

11-05-2014
Geplaatst door: Mara & Jamie

Goede kwaliteit goede service ! Zeker een aanrader

23-04-2014
Geplaatst door: Natascha

Eerste keer tanning

Whoowwww Echt super gaaf dit ik hoef niet echt in de zon te zitten voor een mooie bruine kleur. Mijn eerste tanning gehad net. En ben super blij na jaren in de zon gezeten te hebben nog nooit zo bruin geweest als nu!! ben echt blij want was zoon melk fles waar ik niet blij mee was en nu binnen een paar minuten toch lekker bruin voor mijn leuke weekend naar Slam fm!! kan ik met een gerust hart zonder te denken dat ik wit ben . heel erg bedankt Het is echt een aanrader

06-04-2014
Geplaatst door: Mariska

Wat een uitkomst! Echt een hele mooie bruine tint in een paar minuten. Twee dagen voor de bruiloft van mijn zusje laten tannen, zodat ik niet zulke witte benen onder mijn jurkje zou hebben. Echt super goed gelukt en ik heb de hele dag gestraald. Bedankt Kirsten!

11-03-2014
Geplaatst door: Amber

Fijn dat ik nog zo last minute terecht kon! Heel erg bedankt!

22-02-2014
Geplaatst door: Debby Bruins

Tanning

Net samen met mijn moeder onze eerste ervaring met tanning gehad! We zijn met een lichte kleur begonnen die nu nog 8 uur moet nakleuren. Dit resultaat bereik je niet met een paar x zonnebanken! Volgende week dus heerlijk getint op vakantie :-)

25-01-2014
Geplaatst door: Gerda Venema

Tanden bleken

Kirsten,
Dank je wel voor de stralende smile die ik nu heb. Ben er heel blij mee. Tot de volgende keer!
Groetjes,
Gerda

07-12-2013
Geplaatst door: Lineke

Tanning

Super gedaan en wat doe je het op een gezellige manier, ziet er heel goed uit. Voor de vakantie nog een keertje, ik kan het iedereen aanraden, tot gauw weer.

17-11-2013
Geplaatst door: Yvonne

Bedankt voor een geweldig teintje op onze dag!!
Omdat jij smorgens nog heen kwam racen zijn de foto's zo mooi geworden. Met 30ºc op strand egmond aan zee