bel of stuur een berichtje naar 0610182123

Klankschalen

heerlijke ontspanning

Bij een klankschaalsessie ervaar je hoe diverse klanken en stiltes in elkaar overgaan, zonder dat er muziek wordt gespeeld.

Je kan de klanken ervaren als een innerlijke massage van trillingen waar je helemaal in op kan gaan. De klanken hebben invloed op lichaam en
emoties.

Je lichaam bestaat voor ongeveer 80% uit water. Bij de 1 is het water helemaal in balans, bij de ander schommelt deze van tijd tot tijd en bij
weer andere mensen is het water net een oceaan van drukte en emoties. Door de afstemming van klanken en trillingen die ontstaan bij het aanslaan van de klankschalen, wordt getracht om ontspanning en rust te creëren, waarbij het kan zijn dat je een andere staat van bewustzijn ervaart.

De klankschaalsessie wordt afgestemd op het moment en op de persoon, waardoor iedere klankschaalsessie een andere ervaring/beleving is.

De klankschaalsessie is uit te breiden met een klankschaalmassage. Bij een klankschaalmassage worden de schalen ook op en tegen het lichaam
aangehouden.

 

Een klankschaalsessie is al te boeken vanaf € 37,50 en wordt alleen op maat aangeboden, zodat je een unieke beleving ervaart. En je, je helemaal kan overgeven, zonder dat er andere mensen bij zijn.

 

De klanschaalsessie kan altijd uitgebreid worden met een klankschaalmassage, coachingsessie of een andere ontspannende behandeling.

Het streven is om een totale ontspanng te verkrijgen, Namasté.