bel of stuur een berichtje naar 0610182123

Wellness

Boek nu direct je behandeling of bel/@pp naar 0610182123

 

 

Reserveren 

 

 

 

 Middenweg 600

1704 BS Heerhugowaard.

 

Wij komen ook aan huis of op locatie! 

 

Bel of @pp naar 0610182123

 

Voor meer info@jamaste.nl

 

Prijzen van gezichtsbehandelingen, massages & supplementen

Prijzen van gezichtsbehandelingen & massages:

 

45 minuten    €  57,50

60 minuten    €  79,50

90 minuten    € 139,50

 

Supplementen:

 

Epileren wenkbrauwen                                         € 17,50

Verven wenkbrauwen of wimpers                       €  17,50

Verven wenkbrauwen & wimpers                        € 27,50

Epileren wenkbrauwen & verven                         € 27,50

Epileren wenkbrauwen & verven + wimpers       €37,50

Harsen bovenlip of kin                                          € 17,50

Harsen bovenlip & kin                                           € 27,50

Harsen onderbenen of bovenbenen                     € 27,50

Harsen onderbenen & bovenbenen                      € 47,50

Harsen armen                                                        € 27,50

Harsen bikinilijn of oksels                                     € 27,50

Harsen bikinlijn & oksels                                      €  47,50

 

 

Wellness momenten

De hele dag voor andere gezorgd en van alles geregeld,..?

--> dan is het nu "even" tijd voor jou en boek je (verwen) moment.

 

U ziet, wij zijn van (bijna) alle markten thuis om U de absoluten ontspanning te laten ervaren. Het zal ons dan ook niet verbazen als de ont-spanning die U genoten heeft nog een paar dagen aanhoudt.

 

In onze praktijk is het natuurlijk ook mogelijk om de diverse massages/behandelinen in elkaar over te laten gaan of te combineren met mindfulness, of zoals wij het ook wel noemen, de mind-less-ness. Uit je hoofd en in je lijf.

 

Unieke gezichtsbehandelingen

Al onze gezichtsbehandelingen zijn gericht om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid  van de huid te stimuleren. Omdat een ieder een andere huid heeft worden al onze gezichtsbehandelingen speciaal afgestemd op de behoeftes van Uw huid.  U boekt dus geen standaard gezichtsbehandeling, maar een gezichtsbehandelling op maat. U bepaald zelf hoeveel tijd wij mogen besteden om Uw huid te verzorgen. 

 

Tijdens onze gezichtsbehandelingen gebruiken wij de natuurlijke en biologisch gecertificeerde producten van Lakshmi. Deze hebben een hoge werkzaamheid en zijn tevens geschikt om tijdens een chemo en/of bestraling te kunnen genieten van een heerlijke, ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling. De gepatenteerde ingrediënten en de bijzondere kracht van onze massagetechnieken versterken en verrijken Uw huid. De behandeling biedt totale ontspanning en een direct zichtbare verbetering. De huid is mooi helder en stralender als nooit tevoren. Aarzel niet en boek direct Uw verwenmoment.

 

 

   

* Wilt U de gezichtsbehandeling aanvullen met verven, harsen en/of epileren dan krijgt U  € 5,- korting.

 

SPECTACULAIRE AANBIEDING!! 3 behandelingen voor maar: € 275,-

(Deze behandeling is alleen geschikt als je er snel goed uit wil zien)

 
De detox pakking verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar.

 

Voor een losse detox pakking betaalt U € 99,-

 

Tijdens de Detoxpakking voor het lichaam kan U een detox gezichtsbehandeling ondergaan. Terwijl Uw lichaam heerlijk ontspannen aan het werk is om te ontgiften, geniet U intens van totale ontspanning. 

 

De Detox gezichtsbehandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, peeling, massage, masker en dan  aansluitend een dag of nachtverzorging. Deze behandeling kost normaal gesproken € 57,50, maar in combinatie met de detox pakking betaalt U maar € 37,50.

 

U zult blij verrast zijn met deze heerlijke behandeling!

 

folder.pdf

Detox pakking

 

 

De detox pakking is van oorsprong een therapeutische behandeling, welke bedacht is als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten.

 

Deze pakking verwijdert dode huidcellen, reinigt en verstrakt de huid, ontgift het lichaam, maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar.

 

De huid voelt zijdezacht aan en U hoeft na de behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder cm's verlies tot gevolg. Met deze pakking voelt U zich lekkerder in Uw vel.

 

De klei werkt op plaatsen waar U moeilijk afslankt en is een geweldige start voor een vermageringskuur. Deze detox pakking verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies. En is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid (trouwjurk!)

Ook Patty Brard is een fan van onze detox pakking

Ook Patty Brard is een fan van onze detox pakking

COLUMN PATTY BRARD

Even over… Universal Contour Body Wrap

 

Ik zal wel onder een steen gelegen hebben de laatste 25 jaar, maar je laten inzwachtelen met mineralenklei, de Universal Contour Body Wrap, blijkt al die tijd in Engeland, Amerika en ook hier al een goedwerkende methode om je lichaam op een andere manier te detoxen dan alleen via een dieet, beweging en mijn befaamde klysma’s. Ben je een fanatieke sporter en sapdrinker maar schiet het nog steeds niet echt op met de kilo’s, dan heb ik de gouden tip.

 

Er blijkt namelijk een derde factor van invloed op je gewicht en dat zijn gifstoffen, oftewel toxines. Vandaag ben ik met een vriendin die dezelfde problemen heeft als ik – je stinkende best doen, maar toch niet echt afvallen – afgereisd naar Den Bosch, waar wij een uitgebreide les in ontgiften van het lichaam middels wikkels met klei kregen. Gifstoffen krijg je door (slechte) voeding, suiker, alcohol, roken, luchtverontreiniging, medicatie of door stress en/of onregelmatig leven. Die stoffen worden in het lichaam opgeslagen en de nieren en de lever zullen proberen deze stoffen te elimineren. Maar als de hoeveelheid aan deze stoffen zoveel is dat de lever dat niet meer aankan, dan slaat de lever deze stoffen op in de VETCELLEN! Daar worden alle gifstoffen letterlijk door een laag vetcellen omringd en kunnen ze niet ontsnappen. Dus hoe meer gif en onnatuurlijke stoffen je nieren en lever niet meer kunnen elimineren, hoe meer vetcellen gevuld worden met vet dat al die gifstoffen opslaat. Dan kan je sporten en diëten wat je wilt, maar je vetweefsel is dan inmiddels een afvalbak geworden. Een Universal Contour Body Wrap verwijdert de gifstoffen echter.

 

Bij onze eerste behandeling werden we gemeten, voor en na de behandeling. Ik ben na de eerste behandeling op verschillende plaatsen in totaal 32 cm omvang verloren, mijn vriendin 38 cm. Mijn zwakste punt is mijn buik, ik was maar liefst 6 cm in de taille kwijt. Ik was grieperig toen ik binnenkwam, ik voelde me 100% beter toen ik wegging. Ik ga het sporten en sappen uiteraard niet opgeven, maar je zult begrijpen: de komende vijf zondagen heb ik voor niemand tijd, want dan gaat zoete lieve Gerritje met gierende banden naar Universal Contour Body Wrap in Den Bosch, waar ik echt een hoop ellende hoop te elimineren. Wat een superbehandeling!

 

http://www.weekend-online.nl/nieuws/17555/column-patty-brard201534