bel of stuur een berichtje naar 0610182123

Wellness week in Griekenland

Heerlijk genieten en opladen

Heerlijk genieten en opladen

Heerlijke wellness week in Griekenland van 10 t/m 16 oktober 

 

Wat kan je verwachten;

in de ochtend starten we met Qi gong (dit is een bewegende meditatie en kan zittend, staand of liggend worden beoefend)

daarna gaan wij lekkere ontbijten. Na het ontbijt is er een klankschaalsessie en/of yoga nidra. 

 

Daarna heb je lekker wat tijd om vrij te besteden met een boek, massage, gezichtsbehandeling of lekker op een terrasje plaatsnemen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om het prachtige Delphi te ontdekken.

 

Op de 2e of 3e dag is er een klankschaalconcert in een prachtig monasteri (klooster). Omdat je hier niet met een auto kan komen, stappen wij in een bootje, komen aan op een verlaten strandje en is het een klein stukje klimmen. Wat een geweldige beleving zal dit zijn! Na het klankschaalconcert zullen wij lekker picknicken op het strandje en is er uiteraard gelegenheid om te zwemmen.

 

Deze heerlijke wellness week is inclusief vlucht, transfer, overnachting, ontbijt, diner, klankschaalsessies, Qi gong en yoga nidra voor maar € 1275,- per persoon (als je boekt voor 17 juli, daarna is het € 1475,- ivm de kosten en het boeken van de tickets)

Ga je mee? Of wil je nog wat extra informatie?

 

Ben je ook enthousiast geworden? --> meld je aan via 0610182123 of via info@jamaste.nl. Je mag mij altijd contacten als je vragen hebt of als je meer info wenst. 

 

Liefs Kirsten